Onze compacte keuken

Door HFI is een kleine compacte keuken uitgewerkt die geschikt is voor veel locaties, zowel tijdelijk als permanent. Denk bijvoorbeeld aan  een tijdelijke aanleunwoning, tijdens ziekte of herstel van personen die op zichzelf wonen, voor inwonende ouderen, kinderen of andere rolstoelgebruikers.


De keuken bestaat uit een elektrisch hoog-laag veiligheid frame, weggewerkt achter een voorzetwand. Het enige wat je nodig hebt is een geschikte wand met water- en stroomaansluiting. Bijvoorbeeld een bestaande aansluiting voor een wastafel.


Keukenopstelling


Deze keuken heeft een twee-pits inductiekookplaat, recirculatiekap, spoelbak en kraan. Onder het blad een lade en uittrekblad om het afzetgebied te vergroten. De opstelling kan in diverse kleuren geleverd worden, tevens speciale kleuren op verzoek.


Het blad is standaard ca. 2 meter breed, beweegt van 800 tot 1.020 mm en de totale hoogte is 2.250 mm. Elke aanpassing is in overleg mogelijk. 

Als extra kan er een rolblok met twee lades meegeleverd worden om extra oppervlakte en opbergruimte te creëren. Alle lades zijn volledig metaal en softclose van Blum. HFI verzorgt geen stroom- of wateraansluitingen, maar kan dit wel regelen. Normaal gesproken wordt deze keuken in één dag geplaatst. 


Bij ontbreken van een afvoer kan een sanitair-broyeur uitkomst bieden.


Garantie


De opstelling wordt geleverd met drie jaar garantie op het frame en onderdelen en vijf jaar garantie op de apparatuur in combinatie met een eventueel onderhoudscontract.


  • Jaarlijkse controle op veiligheid en onderdelen, zoals snoeren en instellingen.
  • Tevens wordt de veiligheids bestickering vernieuwd en/of aangepast. Vraag naar de voorwaarden.


Onze compacte keuken wordt compleet geleverd en op locatie gemonteerd.


Verstelbare Keuken/HFI

Kraaivenstraat 36-07

5048 AB Tilburg

013 - 4560432

contact@verstelbarekeuken.nl

 

Deze website gebruikt cookies.

Klik hier voor de details

OK